Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο suggest.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας OK

Τηλ. 23940 22188

Τρόποι αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με Εταιρία ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 1-5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που θα φύγουν από το κατάστημά μας, ανάλογα με την περιοχή της παράδοσης. Συνεργαζόμαστε με την Εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier “Πόρτα-Πόρτα”. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα θα ενημερωθείτε για το κόστος της αποστολής και εάν τα προϊόντα που έχετε επιλέξει πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.

Με την λήψη της παραγγελίας θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και με την αποστολή των προϊόντων ένα μήνυμα με τον αριθμό φορτωτικής του δέματος. Με τον αριθμό αυτό μέσα από τον ιστότοπο των ΕΛΤΑ, www.elta.gr, μπορείτε να ενημερωθείτε για την θέση του δέματος.

Η παραλαβή σε κάθε περίπτωση γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου ή εν γένει δημοσίου εγγράφου πρόσφορου για την απόδειξη της ταυτοπροσωπίας.

Το κόστος των μεταφορικών θα υπολογίζεται σε 3 € για παραγγελία έως 199 €. Από 200 € και άνω το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν από την Εταιρία μας.

ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές προϊόντων στην Κύπρο με τα ΕΛΤΑ Courier "Πόρτα-Πόρτα" γίνονται σε 4 έως 15 εργάσιμες ημέρες. Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις που προβλέπει ο επίσημος τιμοκατάλογος των ΕΛΤΑ ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας, στο elta.gr

Στην περίπτωση αυτή εκπρόσωπος της Εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το βάρος της παραγγελίας σας.